Om os

Campas container er en af de førende importører af skibscontainer

Vores nye containere hentes direkte fra fabrikkerne og benyttes af rederierne til transport af varer der skal til Danmark, på den måde hjælper vi hinanden.

Da Danmark importerer flere varer fra østen end vi eksporterer, undgår rederierne en ophobning af tomme containere her i Danmark. Det er derfor ressourcebesparende og til gavn for begge parter at udnytte vores nye containere til det de egentlig er beregnet til. Det er sjældent at man kan se at de har været i brug en enkelt gang.

Vi er stolte af at kunne levere containere i hele Danmarks via vores landsdækkende depoter i Jylland og på Sjælland. Vi er i tæt samarbejde med en række dygtige vognmænd, som altid står klar til at give dig en god service til en rabat pris samt en fleksibel løsning, som matcher alle dine behov og krav.

Hos Campas container finder du både brugte såvel som nye containere, og vi har et stort udvalg af alverdens typer containere til forskellige formål samt i forskellige størrelser at fra 6 fods til 40 fods container. Foruden de 20 fods standard containere, har vi også et stort udvalg af specialcontainere lige fra isolerede containere, fryse/kølecontainere, openside containers til kontorcontainere. Du har derfor rig mulighed for at finde lige akkurat den container, du ønsker, som vil kunne opfylde dine specifikke krav og behov af container løsning du søger.

Specialister inden for specialindretning og ombygning af containere

Foruden at kunne levere mange forskellige typer af containere ud til hele landet til en god pris, er vi hos Campas container desuden specialister når det gælder containerindretning og container ombygning. Vi har mange års erfaringer inden for specialindretning af containere, og for os er næsten alle opgaver mulige at få løst når det kommer til container ombygning. Du har eksempelvis mulighed for at få specialindrettet containere til lagercontainer, kontormiljø, rensningsanlæg, isolerede container.

20 fods container tilbud

Skriv til os

Brug kontaktformularen nedenfor, hvis du har brug for hjælp til valg af container
Vi står klar til at hjælpe dig!