Brugt 20 fods og 40 fods container

Brugt container

 

Brugt container til alverdens formal

Ønsker du en brugt 20 fods container eller 40 fods container? så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om hvad vi har på lager.

Det er afgørende for os at vores containere altid er i god stand selvom de er brugte men i en præsentable og godkendt stand. Derfor kan du trygt leje eller købe en brugt container hos Campas container. Vores brugte containere er generelt i høj kurs, netop på grund af vores strenge krav til kvalitet trods det er en brugt container. En brugt container kan være alt fra nogle måneder til flere år gammel, det er ikke afgørende da velholdte containere kan bruges i utrolig mange år før de bliver kaseret. Vi tilbyder blandt andet 20 fods container og 40 fods container.

Men hvorfor købe en brugt container?

En brugt container er naturligvis billigere end en fabriksny container som vi også importere. Du kan med andre ord spare penge ved at vælge en brugt container frem for en ny container, vi garanterer at vores brugte containere er i god stand. Køb af en brugt container kan være en god løsning for dig som skal bruge en container i en længere periode. Vi har mange kunder som har valgt en brugt container som løsning til permanent opbevaring, her taler vi om alt fra industri og håndværkere til private hjem. Så hvis du ønsker at spare penge ved at købe en bugt container, står vi klar til at hjælpe.

Levering af brugt container

Hos Campas container har vi arbejdet med containere i mange år og med vores landsdækkende levering så kan du ganske enkelt få leveret en brugt container på den adresse du ønsker. Vi har tæt samarbejde med mange vognmænd, og kan derfor ofte leverer indenfor få dage til en rabat pris, og mange gange allerede næste dag afhængig af tralvhed.

Få den perfekte løsning

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at vælge den optimale løsning skræddersyet til dit behov, vi har alt indenfor containers. hvorend du ønske at leje en brugt container eller købe, står vi klar til at hjælpe dig.

Er du interesseret i en brugt 20 fods eller 40 fods container? Så er du meget velkommen til at ringe for et godt tilbud på en brugt container – vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til Tlf.7023 4600

Skriv til os

Brug kontaktformularen nedenfor, hvis du har brug for hjælp til valg af container
Vi står klar til at hjælpe dig!